Biskviit- jm küpsetatud tordid

Kirsi-kräsupea

Laktoosivaba Gluteenivaba Vegan
Biskviit- jm küpsetatud tordid

Kirsi-kräsupea

Laktoosivaba Gluteenivaba Vegan

Minu versioon kräsupeast: paksult kirsimoosi täis, gluteenivabast toorainest põhjaga ning õhulise kreemiga. Kook, mida telliti juba enne seda, kui selle menüüse jõudsin panna.

  • Gluteenivabast toorainest (NB! Kuna mu kogu köök pole gluteenivaba, võivad tooted sisaldada vähesel määral gluteeni)
  • Kaal umbes 1,5 kg, 38 eurot
  • Kaal umbes 750 g, 29 eurot

Koostisosad

Riisijahu, maisijahu, küpsetuspulber, kakaopulber, fermenteeritud sojatoode, kreekapärane vanilli kaerasuupiste, vahustatav taimne toidukreem, linaseemned, rafineerimata roosuhkur, vanillisuhkur, kirsid, punased sõstrad, pektiin NH, taimne margariin, mandli– või sojajook, tume šokolaad (soja)