Küpsisepõhjal tordid

Šokolaadi-apelsini-“juustu”kook

Laktoosivaba Vegan
Küpsisepõhjal tordid

Šokolaadi-apelsini-“juustu”kook

Laktoosivaba Vegan

Enne taimetoitlaseks hakkamist oli mu lemmikšokolaad Fazeri Fazerina ning just sellest võtsingi retsepti loomisel šnitti. Apelsin ja taimne “piima”šokolaad koos karamellise kattega on lihtsalt vastupandamatu kooslus. Ja milline suus sulav tekstuur. Minu ja elukaaslase uus lemmik!

  • Kaal umbes 1,3 kg, 50 eurot
  • Kaal umbes 650 g, 38 eurot

Koostisosad

Digestive küpsised (nisu), taimne margariin, siiditofu (soja), vegan piimašokolaadi alternatiiv (mandel, metspähklid), tume šokolaad (soja), apelsin, apelsiniekstrakt, kookospiim, suhkrusiirup, vanillisuhkur, sool, rafineerimata kookosõli, vahustatav taimne toidukreem, rafineerimata roosuhkur, kakaopulber