Võileivatort kikerherne-“tuunikala” ja suitsuporgandiga
Võileivatordi vahel on kreemine kikerhernestest valmistatud „tuna“, mille maitse on rikkalik ja mereline, meenutades tuunikala, kuid olles täiesti taimne. Lisaks annab käsitööna valminud õrnalt suitsutatud porgand täidisele sügavust ja mõnusat tekstuuri. Tordi katteks on siidine India pähkli kreem, mis seob kõik maitsed täiuslikult kokku ja loob luksusliku viimistluse. Värskust toovad tomat, kurk ja rukola.
See võileivatort sobib ideaalselt sünnipäevadeks, juubeliteks, beebipidudeks või lihtsalt selleks, et muuta mõni õhtusöök eriliseks. See on suurepärane valik, kui soovid pakkuda midagi uut ja üllatavat – tihti ei oska külalised arvatagi, et see on täiesti taimne roog.
Võileivatort on valmistatud värsketest ja kvaliteetsetest laktoosivabadest koostisosadest ning sobib igale peolauale.
- Kaal u 2,2 kg, 48 eurot (mugav lõigata 8ks suureks või 16ks väiksemaks tükiks)
- Soovi korral võimalik tellida ka gluteenivaba saiaga, hind 63 eurot
Koostisosad
Mitmevilja-röstsai (nisujahu, rukkiterad, idandatud nisuterad, rukkilinnasejahu) (gluteenivaba toote puhul gluteenivaba sai (soja)), kikerherned, porgand, puljong (seller), taimne majonees (sinep), India pähklid, tomat, kurk, marineeritud kurk, rukola, kookosõli, sidrun, päevalilleseemned, sojakaste, sibul, kapparid, veiniäädikas, maitsepärm, sinep, vahtrasiirup, küüslauk, vedel suitsuekstrakt, Himaalaja sool, must pipar